Herdenken met een origineel werk of een Fine-art print

Soms gebeuren er dingen die groter zijn dan alles, zoals het overlijden van een dierbare. Dan komt er ineens een kaart in de bus met een bijzondere tekst die past bij de persoon of gelegenheid en die je raakt. Gelovig of niet, sommige teksten raken je, omdat ze passen bij de persoon over wie het gaat, of omdat ze een andere snaar in je raken.

Iedereen heeft wel zo’n tekst, vaak zelfs meerdere. Wat ik doe als ik niet meer weet wat te zeggen, is iets moois maken en in dit geval was dat van teksten verbonden aan overledenen een mooi werk maken. Zoals deze psalm en het gebed.Psalm Gebed

Soms is het belangrijker te uiten wat ik zelf voel en schrijf ik mijn eigen tekst, zoals deze ‘Ik heb gedaan’Ik heb gedaan

En soms wil je anderen laten delen in wat je voelt en dan is er de mogelijkheid tot het maken van een fine-art print. In eigen studio hoge resolutie gescand en afgedrukt op speciaal watercolor papier. Dat en op ieder werk met de hand aan gebrachte bladgoud accenten en handgesigneerd en genummerd, maakt van iedere print toch weer een mooi origineel werkje.

Gebed