Golden moments - 2017, nieuwjaar

Gouden momenten – nieuwjaar 2017

Het was een veelbewogen jaar op alle fronten en soms is het moeilijk vertrouwen te houden en door te gaan, maar altijd is er weer de liefde die moed inspreekt met een glimlach, een lief gebaar, soms juist uit onverwachte hoek. En dan weet je weer: het zijn de kleine dingen die zo waardevol zijn!
Juist al die kleine dingen bij elkaar, worden toch weer één groot iets, wat precies datgene blijkt te zijn dat dat ene grote, overweldigende ding omver krijgt en ruimte maakt voor nieuw leven.

De wereld is altijd een ingewikkelde plek geweest, er zijn steeds weer uitdagingen. soms bekend, sommige nieuw, maar altijd is er dat ene kleine ding, wat mensen de moed geeft door te gaan en net die ene stap te zetten die nodig was om weer vooruit te komen!

De liefde komt in vele vormen, maar altijd zijn het gouden momentjes die je weer even heel doen voelen, al is het maar voor even. Tot het volgende momentje en het volgende en het volgende en dan ineens zie je dat je gedragen werd door zoveel momentjes dat ze een leven vormden. Een aaneenschakeling van kleine en grote momenten die de rode draad vormen tussen alles wat zwaar en moeilijk was.

Dat zijn de momentjes die ik graag doorgeef het nieuwe jaar in. Iedereen is van waarde, iedereen maakt het verschil, met een glimlach, een lief gebaar of gewoon er zijn, zo zonder woorden, maar met het weten dat we niet alleen zijn. Ook al voelt dat soms wel zo.

Ik stuur je dit gouden momentje, met liefde, speciaal voor jou.
x