GENOMINEERD!

GENOMINEERD!
Yes! We beginnen deze nieuwe maand met goed nieuws! Niet alleen zit ik vandaag precies drie jaar in mijn heerlijke studio, maar nadat ik in 2014 al de aanmoedigingsprijs mocht ontvangen, ben ik bijna 10 jaar later opnieuw GENOMINEERD voor de CULTUURPRIJS WEESP & DRIEMOND!
Mijzelf promoten is niet echt mijn ding. Liever laat ik mijn werk voor zich spreken. Dat is namelijk waar mijn hart en ziel liggen: in alles wat ik maak en doe. Mijn werk gaat over verbinden, over verlies, rouw, troost en al die andere bijzondere momenten die extra aandacht verdienen. Voor wie mij nog niet (zo goed) kent, even een korte kennismaking. Kijk ook rustig even rond op mijn social media en website!

Over mijn werk
Angsten, lichamelijke beperkingen en nog zo wat ingewikkeldheden weerhouden mij er niet van te doen wat ik het best kan: open zijn over alles wat mij bezig houd en zo proberen anderen een hart onder de riem te steken. Niemand is alleen, ook al kan het wel vaak zo voelen.
Ik ben gelukkig gezegend met een talent om wat ik denk en voel onder woorden en in beeld te kunnen brengen en dat is dan ook wat ik iedere dag het liefst doe. Om zelf te overleven, maar ook om anderen te raken. Schrijven, kalligraferen, boekbinden, leerbewerken, diverse druktechnieken, illustreren, ik doe het allemaal, het liefst gecombineerd in unieke werken.
Ieder jaar is nieuw werk te zien tijdens exposities (zoals Weespers aan de Wand, de wintereditie komt eraan!), maar ook aan grote landelijke exposities zoals de Zomerexpo heeft mijn werk meerdere malen mogen meedoen in Gemeentemuseum Den Haag en De Fundatie in Zwolle.

Vrijwilligerswerk
Het liefst werk ik in opdracht samen met klanten om tot een passende en unieke creatie te komen en daarnaast aan eigen projecten, zoals het Indie project waarin ik o.a. mijn eigen Indische achtergrond verwerk. Ook ben ik actief als vrijwilliger in o.a. de kerngroep van Cultuurnetwerk Weesp en als webmaster bij de culturele activiteiten van de Synagoge Weesp en ‘red’ ik als vrijwilliger boeken bij de bieb, door ze te restaureren en repareren waar mogelijk om zo bij te dragen aan een duurzame wereld met minder verspilling.

STEM en WIN OOK!
Leven (en winnen) doe je niet alleen, daarom deel ik graag deze unieke kans met iedereen die op mij stemmen wil. Stuur (voor 1 november) een mail met je stem naar b.weesie@amsterdam.nl met een bcc van je stem aan mailme@erichage.com en je krijgt als dank een klein werkje wat ik speciaal voor deze gelegenheid in beperkte oplage de komende tijd ga maken. Je kunt ook stemmen via de code hieronder die je direct in je mail brengt met alles al voor je ingevuld. Zet nog wel even mailme@erichage.com in de bcc!

Na de officiele prijsuitreiking verloot ik onder iedereen die hieraan meedoet het werkje ‘We are one’, gemaakt met 23,75krt bladgoud op een houten schijfje.

Wat ook de uitkomst gaat zijn, het is al een hele eer opnieuw genomineerd te zijn! Dank daarvoor aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. En succes ook aan de andere kandidaten! We zien elkaar 23 november bij de prijsuitreiking 🙂