Zorgcentrum Hogeweyck

Expositie kalligrafie en Jizo in Zorgcentrum Hogeweyk

Zolang de maatregelen voor Corona gelden zal mijn werk ook nog niet te bezichtigen zijn. De gezondheid van bewoners en personeel gaat voor.

Máár zodra de deuren weer open mogen bent u van harte welkom om mijn werk in de glazen vitrines bij de entree deuren van Zorgcentrum Hogeweyk te bekijken en kopen.

Een fijne collectie van o.a Jizo’s, kraanvogels, Tibetaans en Westers kalligrafiewerk, origami miniboekjes, maar ook een nieuwe serie kaarten zijn hier te zien. Neem rustig even de tijd om alle werkjes te bekijken.

Heeft u interesse neem dan gerust contact met mij op, dan zorg ik dat hij bij u komt. Een aantal werkjes, waaronder de Jizo’s zijn ook via mijn Etsy-store te verkrijgen.

Heeft u interesse in een werkje met eigen tekst of een naam, neem dan zeker contact op voor een persoonlijk contact, telefonisch of in de Studio.

De werken zijn (als de omstandigheden weer normaal zijn) te bezoeken tijdens openingstijden van Zorgcentrum Hogeweyk van 7.30-22.00u. Er is volop gelegenheid voor een heerlijke lunch of diner in het ernaast gelegen restaurant of een borreltje in het cafe, er is een theater en zelfs een supermarkt. Alles op binnen een paar stappen van de entree.

https://www.vivium.nl/hogewey-restaurant

Vivium Hogewey / De Hogeweyk
Heemraadweg 1
1382 GV Weesp