Roodkapje Kleurwedstrijd, sprookjesachtig leuk!

Liefde voor sprookjes, tekenen en schrijven

NB de wedstrijd is gesloten, maar wie wil is welkom de kleurplaat af te drukken te kleuren! Veel plezier :)

DOWNLOAD KLEURPLAAT

Tijd voor iets nieuws: een kleurwedstrijd! Ok, dat is op zich niets nieuws, maar voor mij is het de eerste keer dat ik er een organiseer :)

Sprookjes zijn al mijn hele leven een grote liefde van mij. Soms lees ik er jaren geen, dan ineens zit ik er weer volop in. Zo ook nu! En dat niet alleen: dit jaar schrijf ik ze ook zelf! En die illustreer ik dan natuurlijk weer. En dat bracht mij op het idee van de kleurwedstrijd! Omdat Roodkapje het sprookje is waar alle ingrediënten van een goed verhaal inzitten, omdat het Lyda Westerink’s favoriete sprookje is én wij samen de cursus opgezet hebben om te leren je eigen sprookje te schrijven en illustreren én omdat Roodkapje de rode draad is in onze cursus!

Genoeg redenen dus om iets met haar te doen. En laat ik nu ook nog van mooie oude Initialen houden, van die mooie gotische letters met complete schilderijtjes eromheen. Daarom leek het me leuk al die elementen te combineren in 1 illustratie. Dit ontwerp werd de basis voor deze wedstrijd.

 

Waar/wanneer inleveren

Tijdens de komende expositie van Weespers aan de Wand zal er werk van mij te zien zijn op 3 locaties. Op deze locaties kun jij je ingekleurde versie van deze Roodkapje afgeven. Na de expositie zal ik ze allemaal bekijken en daaruit de mooiste kiezen.

Brengen:

De 3 locaties zijn: Van Houtenkerk en de Synagoge. Hier zal een bakje bij mijn werk staan waar je jouw tekening in kunt leggen. Tussendoor en aan het eind van iedere dag haal ik ze dan op.  Vindt je het leuk de tekening persoonlijk af te geven? Kom dan naar mijn Studio op het Verlengd Buitenveer! Hier ben ik alle expositiedagen te vinden van 12-17.00uur.

Maandag 21 mei om 17.00uur sluit de expositie en daarmee ook de wedstrijd. In de week erna zal ik een keus maken en laten weten wie de winnaar is op mijn site, Facebook en via een persoonlijk mailtje aan de winnaars!

Per post

Kun je niet komen op een van deze locaties, dan mag je hem ook bij mij in de brievenbus doen of per post naar me toe sturen. Dat kan dan naar:

Middenstraat 12, 1381XD Weesp

 

Leeftijdscategorieën

Omdat het een kleurwedstrijd voor alle leeftijden is, zal ik 2 hoofdprijzen en 2 tweede prijzen uitreiken: 1 voor jeugd tot 16 en 1 voor iedereen ouder dan 16.

 

Prijzen

1e prijs: Voor beide categorieën is er een speciale fine-print editie van het origineel*, met bladgoud.

2e prijs: Voor beide categorieën is er een leuke tekenset.

*Op de foto hierboven is het origineel nog niet af, maar krijg je alvast een indruk. Tijdens de expositie kun je het uiteindelijke resultaat zien en eventueel nog wat laatste inspiratie opdoen!

 

DOWNLOAD

Voor vragen mag je altijd mailen. Geen vragen, ga dan snel aan de slag! Download hier de kleurplaat en ga lekker kleuren! Veel plezier :D

DOWNLOAD KLEURPLAAT