Namen kalligraferen

Wereldlichtjesdag: Namen kalligraferen en een kaarsje branden

Speciale (gratis) actie! Namen kalligraferen en een kaarsje branden tijdens WereldLichtjesdag!

Zondag 9 december a.s. is het Wereld Lichtjesdag en worden wereldwijd overleden kinderen herdacht door om 19.00u een kaarsje te branden.
Het maakt niet of het recent is of langer geleden, ook de leeftijd van het kind maakt niet uit.

Speciaal voor deze gelegenheid ben ik de hele middag in onze Pop-Up beschikbaar om de naam van uw kind te kalligraferen op een mooi kaartje. Om mee te nemen of om ‘s avonds bij het kaarsje te zetten.

‘s Avonds van 18.30-20.00u heten Sacha Brienesse en ik u van harte welkom om een kaarsje te komen branden en even bij elkaar te komen:

Adres:
Pop-Up Atelier ‘Lijnen&Letters’
Breedstraat 12 (naast de Hema)
Weesp

‘World Wide Candle Lighting’ is ontstaan in 1997 in Amerika op initiatief van de Compassionate Friends, een zustervereniging van de VOOK (Vereniging Ouders van een Overleden Kind).
Inmiddels steken op elke 2e zondag van december wereldwijd mensen om 19.00 uur kaarsjes aan om alle kinderen die, op welke leeftijd dan ook, zijn overleden te herinneren.
Doordat we in verschillende tijdzones leven ontstaat een symbolisch lint van licht en wordt de wereld letterlijk even wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben.

Op de foto een voorbeeld van de kaartjes die ik zal maken. Hieraan zijn geen kosten verbonden, om het voor iedereen beschikbaar te maken. Wie wil is uiteraard welkom een vrijwillige bijdrage te leveren.